ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Κανελλόπουλος Wood & Materials – Αναστάσιος Κανελλόπουλος δραστηριοποιείται στην εμπορία και επεξεργασία ξυλείας από το 1980, με έδρα της την Αθήνα (Αισχύλου 6, Άγιος Δημήτριος).

Συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στην αγορά του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας, δημιούργησε έναν ολοκαίνουργιο χώρο -“κόσμημα”- στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 160, στον Άγιο Δημήτριο.

Στο νέο σύγχρονο Showroom εκθέτει όλη την γκάμα των προϊόντων της με στόχο να προσφέρει λειτουργικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τόσο του πιο απαιτητικού κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, διακοσμητή ή επαγγελματία του είδους, όσο κι ενός απλού ιδιώτη.

Σε έναν άρτιο εκθεσιακό χώρο θα βρείτε συγκεντρωμένα πρωτοποριακά προϊόντα ξυλείας, πάγκους και επιφάνειες εργασίας, μελαμίνες, πορτάκια υψηλών προδιαγραφών από τις κορυφαίες εταιρείες καθώς και μια πληρέστατη συλλογή από εξαρτήματα επιπλοποιίας (οδηγούς ντουλάπας και συρταριών, μεντεσέδες, πόμολα, λαβές και πόδια επίπλων, μηχανισμούς κουζίνας, τροφοθήκες κλπ) αλλά και ό,τι αφορά τον εξοπλισμό μιας κουζίνας από τις ηλεκτρικές της συσκευές (απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, πλατώ εστιών) μέχρι τους νεροχύτες και τις μπαταρίες της.

Μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε πατώματα όλων των ειδών, κατάλληλα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, καθώς και εσωτερικές πόρτες στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Επιλέξτε ανάμεσα από ατελείωτες εκδοχές τα χρώματα, τις υφές και τα υλικά που σας ταιριάζουν αναδεικνύοντας τον χώρο σας…

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και τις αποθήκες της εταιρείας θα βρείτε φυσικά και προϊόντα μασίφ ξυλείας και βιομηχανικών επιφανειών:

 • ΤΡΟΠΙΚΗ: Iroco – Meranti – Niagon -Teak
 • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ: Δρυς – Οξειά – Έλατο – Πεύκο – Δεσποτάκι – Καρυδιά
 • ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ: Oregon – Pits – Δεσποτάκι – Δρυς – Poplar
 • ΣΤΕΓΗΣ – ΠΕΡΓΚΟΛΑΣ: Σύνθετη – Trava – Ραμποτέ – Πάτωμα οροφής – Διακοσμητικά προφίλ – Κορμί
 • ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ: Λατάκια – Τάβλα – Σκουρέτο – Καδρόνια
 • MDF: Ανθυγρά – Πυράντοχα – HDF
 • OSB: OSB 2 – OSB 3
 • ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ: Σημύδα Ρωσίας – Πεύκο – Οκουμέ – Poplar – Sapeli – Betofilm εύκαμπτο
 • ΝΟΒΟΠΑΝ

Η υψηλή ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άμεση ανταπόκριση του ανθρώπινου δυναμικού και τα μοναδικά προϊόντα ξυλείας – που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία Κανελλόπουλος Wood & Materials, – έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Στοχεύουμε πάντοτε στην εξέλιξη των παροχών μας, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές. Η εταιρεία μας δημιούργησε μια νέα μονάδα παραγωγής έχοντας στόχο την ολοκληρωμένη λύση και διευκόλυνση του τελικού καταναλωτή με παροχή προτρύπηματος μέσω CNC. ‘Ετσι, εξασφαλίζεται εύκολο μοντάρισμα σε οποιαδήποτε κατασκευή απαιτηθεί και μαζί με την διαδικασία αμπαλαρίσματος του τελικού προϊόντος, οδηγεί σε ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Η παράδοση των προϊόντων εντός του νομού Αττικής γίνεται με δικά μας μέσα μεταφοράς. Εξυπηρετούμε όμως και κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας, αφού συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα πρακτορεία, τα οποία παραδίδουν στο χώρο σας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για πληροφορίες ή παραγγελίες.

46900
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
1111500
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ
6000
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
41
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Κοπή Επιφανειών

Τρύπες σε Πορτάκια

Συγκόλληση Περιθωρίων PVC-ABS

Ανάλυση Μέτρων Κατασκευής

Πολυτρύπανα-Κινησιές

Φεράμια Συνδέσεων

Επεξεργασία Μασίφ Ξυλείας

Σύσταση Τεχνιτών Ξυλείας

Συγκόλληση περιθωρίων με πολυουρεθάνη

Η μέγιστη ποιότητα στη συγκόλληση περιθωρίων

 • Η πρώτη επιλογή για έπιπλα μπάνιου – κουζίνας
 • Ασύγκριτη αντοχή στην υγρασία
 • Εξαιρετική αντοχή στη θερμοκρασία μέχρι 150 βαθμούς Κελσίου
 • Η πιο δυνατή συγκόλληση που μπορεί να επιτευχθεί
 • Πολύ λεπτή γραμμή συγκόλλησης, δεν φαίνεται η κόλλα

Κανελλόπουλος Wood & Materials

Σας παρουσιάζουμε τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε.